Manders Stock Lots

Manders Stocklots is een eenmanszaak in handels en partij goederen die opgericht is in december 2016.
Wij houden ons bezig met diversen partijhandel en zijn ook gespecialiseerd in magazijn inrichting en magazijn toebehoren.
Deze goederen zijn door middel van recht van retour van webshops door ons overgenomen en worden met zeer hoge kortingen weer verkocht!
De meeste producten zijn maximaal 2 weken oud en soms nauwelijks of helemaal niet gebruikt.
Deze retouren kunnen van bijvoorbeeld: Vink Lisse of Manutan (Overtoom), Bisley , Jungheinrich shop & andere afkomstig zijn.
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen.
met Hans Manders.

Manders Stock Lots
Hans Manders - Eigenaar

In 1982 ben ik samen met mijn vader Inventaris, Magazijn, Eindhoven bv gestart, afgekort IME B.V. Een firma die gebruikte inventarissen opkocht en verkocht. Van supermarkten, magazijnen en kantoren inventarissen . In 1995 heb ik i.m.e. BV  samen met een partner overgenomen en uitgebreid naar een firma in nieuwe magazijn en kantoormeubelinrichtingen waarbij we 14 personeelsleden in dienst hadden.

Mijn compagnon wilde meer richting de kantoormeubelen gaan en mijn ambitie ligt meer richting vrije handel van partijhandel, inrichting magazijnen en magazijn toebehoren. Daarom ben ik in december 2016 Manders Stocklots begonnen. Ik hoop u snel als klant te mogen begroeten.